Velkommen til 😊

Jeg vil fortælle om min stærkt underholdende og begivenhedsrige dag på Køge havn og hvorfor du skal se/hyrer One Size, som sørgede for det musikalske indslag.. 👍

One Size i Køge havn

One Size

Flådens friske fyre!

Tæt nok på , der var vand omkring!😄

Super fedt navn! efter min mening og de kære musikanter er bedst kendt som ..

  • Søren Dall – bas kor
  • Jacob Rønne – Guitar Kor
  • Kim Hagemann – Drums
  • Kim Lercke – Vokal guitar


Strålende solskin, perfekt dag til rock n roll på havnen! 

Der var en super god stemning og den bagende sol fik folk til at står i kø ved ølcontaineren og fadbamser blev langet over disken i uanede mængder!

Med Kim Lercke i front,  førte an og leverede varen, som levede han af det! Naturtalent, muligvis .. Kim har ihvertfald en utrolig fed vokal, som holder fuldt ud til hele bandets repertoire!

Havde det været i de skønne 80’ere er jeg overbevist om, der havde været kamp til stregen mellem ham og andre store acts som Mick Jagger eller ligne. Grundet de sociale medier ser vi oftere frontfigurer, som tør rulle ærmet op eller smide skjorten og trække i arbejdestøjet og fører sig frem, som ejede de stedet eller publikum. Det kræver et vis mod at gøre det så overbevisende, som falder Kim ret naturligt, (set udefra) og han er selvfølgeligt bakket op af et virkeligt underholdende og velspillet band!

One Size gav den max gas i 3 timer og spillede hits fra David Bowie, U2, Bryan Adams og Beatles, bare for at nævne nogle! 

Jeg er overbevist om de snildt kunne have holdt publikum på gulvet i samtlige timer, havde det været en suppe,steg og is aften.

Folk var på, med arme, hænder, kørestole og hvad man ellers kunne forstille sig kunne slå tyngdekraften og blive hejst til vejrs med sang, skrål og dans gennem hele dagen..!


Dejligt at opleve så meget hygge og se så mange skønne mennesker samle sig om livemusik! Ingen sure miner eller optræk til uroligheder på noget tidspunkt .. der var helt igennem en super fed stemning! 


Det er ikke uden grund bandet var booket til endnu et job senere på aften og højst sandsynligt, det før nævnte arrangement.

Tilslut vil jeg anbefale I drøner ind på deres facebookside og smider et 👍 og overvejer disse fine herrer til jeres næste fest!


Jeg er selv musiker & musikproducer og i denne omgang blogger .. så der tages forbehold for stavefejl, skæve taktslag og blinde vinkler 😀